Grävfirma Halmstad

Jonny Johansson Entreprenad AB

söker du en grävfirma i Halmstad med förstklassig kvalitet? Välkommen in till oss! Vi utför allt inom grävning och horisontell rördrivning.

Kontakt
Välkommen till Jonny Johansson Entreprenad AB

En skicklig grävfirma i Halmstad

Letar du efter en skicklig och pålitlig grävfirma i Halmstad? Vi på Jonny Johanssons Entreprenad AB har sedan 2018 utfört grävtjänster och desslikes åt privatpersoner och företag i Halmstad med omnejd. Vi är ett familjeföretag som ser till att arbetet utförs korrekt och effektivt, oavsett projektets storlek. Teamet vill aldrig lämna ett arbete halvdant, eller lämna en kund besviken. Därför ser vår projektledare till att alltid finnas vid din sida hela tiden, från idé till den slutliga leveransen. Nyfiken på några av våra tidigare projekt och arbeten? Klicka här och se några exempel på hur vi kan hjälpa dig.

Vår grävfirma hjälper dig med de flesta entreprenadarbeten i bland annat Halmstad, Falkenberg och Varberg. Varmt välkommen till oss!

Previous slide
Next slide

Jonny Johansson Entreprenad AB

Som grävfirma i Halmstad utför vi

Mark- och grundarbete

Markarbetet utförs i förmån av grundarbetet eftersom man vill ha en plan och stadig yta att gjuta grunden på. Exempel på entreprenad vi utför är schaktning, dränering, fyllning, grävning för avlopp, vatten samt elektricitet, markarbete inför pool, avjämning av tomter mm.

Att mark- och grundarbetet är utfört på korrekt sätt är otroligt viktigt för att grunden inte ska röra på sig. Detta kan orsaka sprickor i grund eller i byggnader som uppförts på platsen. Det är bra att känna till att marken kan ändra sig med tiden, att det som en gång var en fast mark kan bli ostadig mark. Därför kan mark- och grund entreprenad återigen behövas efter ett antal år.

ROT-avdrag
0 %
Nyttja ditt ROT-avdrag

När du anlitar vår grävfirma i Halmstad

I vissa fall kan man nyttja ROT-avdrag på våra grävarbeten, till exempel om syftet är att utöka bostadsytan eller försörja bostaden med vatten, värme, elektricitet mm. Läs mer om vilka arbeten som ger rätt till ROT-avdrag på skatteverkets hemsida.

Grävfirma i Halmstad

Vad vi gör

Grävmaskin för entreprenad

Markarbete

Markarbete är med andra ord schakt, fyll och grundsäkring. Schaktning är formandet av marken, fyll är fyllnadsmaterial som anpassas efter ändamålet och grundsäkring behövs i vissa fall där till exempel pålning krävs för stabilitet. Markarbetet är förberedelsen för grundarbetet som är själva ytan, som till exempel asfalt, plattor, grus, gräs och fallskyddsgummi. Kontakta vår grävfirma i Halmstad ifall du har några frågor och funderingar.

Entreprenad arbete dränering

Horisontell rördrivning

Jonny Johanssons Entreprenad i Halmstad utför också horisontell rördrivning som innebär att borra eller trycka lednings- och skyddsrör för till exempel vatten, avlopp, elkabel, bredband och fjärrvärme genom marken. Rördrivning kan också vara bergborrning av ledningskanaler. Tekniken används med fördel då ledningar ska korsa vägar, järnvägar eller vattendrag.

Entreprenad stenläggning

Sten- och plattsättning

Vår grävfirma i Halmstad hjälper dig med stensättning av gångar, garageuppfarter, gatstenssättning, kantsten, trappor, murar mm. Det finns ett stort utbud på marknaden, bland annat finns olika tjocklekar och format till olika användningsområden. När ni väljer produkt ska ni givetvis först utgå från ert eget tycke och smak, men man bör också tänka på vart stenarna eller plattorna ska ligga.

Tidigare projekt

Här har du bara ett smakprov på de tidigare arbeten som vår grävfirma i Halmstad har utfört. Ser du något intressant och vill veta mer? Kontakta då oss på Jonny Johanssons Entreprenad AB!

Entreprenad arbeten. Skog
Entreprenad jobbar vid vägkanten. grävfirma
jobbar i snön
entreprenad arbetar på mark
bild på soluppgång när entreprenad jobbar. grävfirma
dränering. grävfirma som gräver
jobbar på vägkanten. entreprenad
Arbete utfört av Jonny Johansson Entreprenad

Steg 1

Kontakta oss i Halmstad

Vill du anlita en professionell grävfirma i Halmstad, varför vänta? Här hittar du allt du behöver i ett och samma företag. Kontakta oss via vårt smidiga formulär och få en offert!

Steg 2

Vision

För vår grävfirma är det viktigt att vi förstår din vision, så vi lättare kan ge dig det resultatet du söker. Diskutera med oss så kommer vi fram till det bästa för dig och din budget.

Steg 3

Resultat

När arbetet är klart hoppas vi självklart på att du har fått alla dina önskemål uppfyllda och dina visioner förverkligade. Skulle du inte känna dig nöjd? Inga problem, kontakta oss så rättar vi till det.

Grävfirma i Halmstad

Fler tjänster

Dränering

Dränering är till för att hindra fukt från att tränga sig in i byggnaden som kan orsaka fuktskador.

Murar

Vi bygger både fristående murar för avgränsning eller stödmurar som ger plana ytor ovanför eller nedanför muren.

Förberedelse pool

Våra arbetare i Halmstad hjälper dig med entreprenadarbetet om du ska bygga pool.

Breddning av väg

Önskar du en bredare infart? Vi breddar vägar och infarter samt förbereder dem för exempelvis asfaltering.

Grävning

Ska du gräva för vatten och avlopp? Vi hjälper dig med alla olika grävningsarbeten!

Markavjämning

Vi hjälper till vid avjämning av till exempel tomter ifall det är mycket ojämnheter man önskar bli av med!
Firmans bil
Om oss

Vår grävfirma i Halmstad

Jonny Johanssons Entreprenad AB är ett familjeföretag som grundar sig i hjärtat av Hallands Län, i Getinge. Vi utför alla sorters entreprenad- och grävarbeten, så som schaktning, grävning för vatten och avlopp, och mycket mer. Dessutom så har vi flera sorters grävmaskiner vilket gör att vi har förmågan att kunna hjälpa dig med många olika typer av grävarbeten. Vi är kompetenta vilket betyder att det inte finns några hinder som vi inte hittar en lösning på. Vi värnar om att våra kunder ska vara nöjda efter att vi har utfört ett grävarbete, därav är vi väldigt noggranna för att slutresultatet ska vara av förstklassig kvalitet.

Var är vi verksamma?

Vår grävfirma utför arbeten främst i Halmstad, Falkenberg och Varberg men givetvis även i andra delar av Hallandsregionen. Skulle du vilja anlita oss för arbeten utanför Halland ber vi dig att kontakta oss så ser vi vilken lösning vi kommer fram till!

Har du frågor?

Kontakta vår grävfirma i Halmstad

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar om oss eller våra tjänster, vi vet vad som krävs för just ditt projekt!